Passersystemet

Efter en incident i förrgår behöver vi påbörja arbetet med att byta låscylindrar tidigare än planerat (planerat var den 29/10).

Idag (fredag 23 oktober) kommer låsbytet att ske, vilket gör att ni behöver använda er av bricka istället för nyckel för att komma in i barnvagnsrum (barnvagnsrum enbart de som anmält önskat tillträde på förhand), cykelrum samt grinden vid 7an port (finns en läsare på väggen).

Vi påminner en sista gång att ta bort vagnar som inte används eller som är trasiga ur barnvagnsrummen. Hela 6st(!) som står trasig och oanvända i 5ans barnvagnsrum. Samt skrindan och dockvagnarna i barnvagnsrummet närmast 7an. I 7an står även där oanvända barnvagnar. Dessa kommer att flyttas och dokumenteras på måndag, för att sedan slängas efter 3 månader. Ni har alltså helgen på er att ta bort era förmål.

Det är av yttersta vikt att de som faktiskt har små barn kan ställa sin barnvagn någonstans under hissrenoveringarna och framåt. Har man barnvagnar och dyl om inte används får man förvara dem i sina egna förråd. Barnvagnsrummen är inte allmänna förråd!