Brinckanblad oktober 2020

Passersystemet
Som tidigare annonserat utökar vi vårt passersystem. Den 30/10 kommer inte längre nyckel att fungera till cykelrum, ingång till grovtvättstugan samt barnvagnsrum. Fr.o.m 30e oktober är det bricka/tagg som gäller. 

Barnvagnsrum
Ni som anmälde er i våras för plats i barnvagnsrum kommer att bli tilldelade inträde i valt barnvagnsrum (med undantag för boende i 3an där vi nu öppnat upp gamla barnvagnsrummet i den porten). Vi vill påminna om att endast fungerande barnvagnar som används får stå i barnvagnsrummet. Leksaker, skrindor, dockvagnar samt trasiga/oanvända barnvagnar FÅR INTE inte ta upp plats. Om dessa saker står kvar efter den 30/10 så kommer dessa att plockas bort, dokumenteras och sedan slängas efter 3 månader om ingen kräver tillbaka föremålen. 

Gästlägenhet/bastu
Vi har även beslutat att genomföra en förändring med gästlägenheten och bastun. Tidigare har det kostat 250kr/dygn för gästlägenheten och 0kr att låna bastun. Från och med nu kommer man boka rummet dygnsvis för 100kr/dygn (från kl 12-12), oavsett om man ska låna bastun eller gästlägenheten. Kostnaden kommer i efterhand på era avgiftsavier. En spärr kommer finnas så att man inte kan boka fler än 7 dygn på rad. 

Anledningen till att vi gör denna förändring är att vi kommer införa en elektronisk bokningstavla som kommer att hänga vid grovtvättstugan precis som tidigare kalender. Detta för att rummet ska bli mera självgående och att ingen fysisk nyckelhantering behöver ske. Instruktion hur du bokar finns vid bokningstavlan vid grovtvättstugan eller på hemsidan. 

Befintliga bokningar i gamla kalendern har lagts in bokningssystem. 

Med vänlig hälsning,
Styrelsen gm Frida