Information från Brinckan februari 2019

Värme och ventilations arbetet är nu i slutfasen

Den 20 februari ska temperaturen vara slutkontrollerad i alla utrymmen. Vi ber dig hålla koll på temperaturen i din lägenhet. Om du har luftventiler som inte är rengjorda eller element där termostaten inte är utbytt vänligen kontakta styrelsen på fastighetsansvarig@brinckan.se


Nytt städföretag från årsskiftet

Vi har bytt ut städföretaget Skarins och nu städar Keab hos oss istället. Vi hoppas att städningen ska bli bättre nu men håll gärna koll i din port.


Upptäck vattenläckor i tid 

Läckageskydd under kylen, frysen och diskmaskinen är ett billigt sätt att hålla koll på vattenläckor. Du hittar sådana skydd till exempel på elgiganten för 199:-. Vissa försäkringsbolag kräver också att du har ett läckageskydd för att hemförsäkringen ska gälla om du råkar ut för en vattenskada.