2018-05-05 in Brinckan

Brinckanbladet maj 2018

Lägg in porttelefonen i dina kontakter

Porttelefonsystemet ringer upp från telefonnummer 08-121 576 43. Om du lägger in detta nummer i dina kontakter så ser du att det är porttelefonen som ringer upp (och inte någon telefonförsäljare). Läs mer här.

Snälla föräldrar plocka upp efter era barn på gården

Från olika håll kommer det in klagomål på leksaker som ligger utspridda över gården. Det finns leksaker och sandlåda för barnen att leka i men vi kan bara ha det kvar om det fungerar för alla. Gården är till för alla medlemmar och alla har rätt att trivas där. Det blir också en olycksrisk när leksaker och cyklar står i vägen där vi ska gå. Det är också allas ansvar att vara rädd om vår trädgård och allt som finns där. Till det hör att inte cykla på gräsytor och att sand stannar i sandlådan.

Fimpar utanför port 7 och på gården

Klagomål kommer också in på rökare och fimpar på marken utanför port 7. Det råder rökförbud på gården och utanför port 3, 5 och 7. Det är inte heller tillåtet att slänga ut fimpar från balkong eller fönster ut på gården. Låt oss tillsammans hålla gården ren och snygg så att vi alla trivs där.

Lämna förslag efter föreningsstämman 28 maj

Måndag 28 maj 19.00 är det dags för föreningens årsstämma. Fram till 1 maj kunde du lämna in din motion till stämman. Om du inte hann lämna ditt förslag så kan du alltid året runt lämna dina synpunkter till styrelsen om något du vill förbättra. Vi har möte en gång i månaden och då kan vi ta upp dina synpunkter på mötet.