2015-11-29 in Brinckan

Brinckanbladet november 2015

[separator headline=”h3″ title=”Vill du hyra ett förråd?”]

Föreningen har två stycken förråd i port 3 att hyra ut. Det ena är gamla hobbyförrådet, pris 1000 kr per månad. Det andra förrådet är 4 kvm, pris 500 kr per månad. Om du vill hyra ett förråd hör av dig senast 31 december till lasse.jensen@brinckan.se. Förråden kommer sedan att lottas ut.

[separator headline=”h3″ title=”Kontakta alltid föreningen innan du ska renovera”]

Ta alltid kontakt med föreningen när du planerar att göra förändringar eller ska renovera i  din lägenhet. Det finns regler och begränsningar i vad du som bostadsrättsägare får göra i din lägenhet. Om du installerar eller förändrar något som går emot reglerna är det du som får betala för att ta bort det eller återställa lägenheten till sitt ursprungliga skick. Du hittar mer information här  eller kontakta Lars Jensen med dina frågor på tel 073-533 62 05.

[separator headline=”h3″ title=”Ny trädgård i vår”]

Trädgården är en fantastisk tillgång för oss i Brinckan. Tyvärr börjar den bli lite sliten och vi har inte så mycket nytta av den som den ser ut nu. Därför  planerar vi i styrelsen att renovera trädgården  och ser just nu över förslag och kostnader för det. Enligt förslaget kommer det att bli en betydligt mer grön och blommande trädgård med grillplats och fler sittplatser. Det blir också en lite annorlunda stenläggning och insynsskydd utifrån gatan. Alla växter som nu är fina, t.ex. rosorna kommer såklart att sparas. Förhoppningen är att trädgården ska bli en grön och trevlig plats att sitta i för alla oss medlemmar.