2015-02-23 in Brinckan

Brinckanbladet Februari 2015

[separator headline=”h3″ title=”Funderar du på att glasa in din balkong?”]

Det går att få bättre priser ju fler beställare man är. Hör av dig till Suzanne Hanell som har tagit på sig att vara kontaktperson och sammanhållande för projektet. Du når henne på: 073-9776359 eller mejl: suzanne.hanell@gmail.com.

 

[separator headline=”h3″ title=”Byt ut dina dåliga kranar”]

När vi spolade stammarna för en tid sedan visade det sig att många av oss använder kranar som är mer eller mindre utslitna, vilket kanske inte är så konstigt efter 25 år. Men det finns problem med gamla kranar. För det första kan de läcka, kärva, och föra oljud. Men vi har också också upptäckt att de läcker kallvatten in i varmvattensystemet. Det innebär att det tar allt längre tid att spola fram varmt vatten på morgonen. Byt därför gärna ut dina gamla kranar. Vi vill också påminna dig om att det också är din skyldighet som bostadsrättsinnehavare att hålla dina kranar i ett sådant skick att det inte uppstår olägenhet eller fara för läckage.

Ett byte av kran kostar mellan 2000 och 3000kr, inklusive material och arbete, efter ROT-avdrag.

Det finns ett flertal rörfirmor som kan göra jobbet, en av dom som vi känner till på Södermalm är Badrumsbutiken, Södermannagatan 44-46, där finns en utställning av kranar med prisuppgifter, www.vvs-stockholm.se.

[button link=”http://www.vvs-stockholm.se” size=”medium” target=”_blank” icon=”download-alt” color=”alternative-1″ lightbox=”false”]Badrumsbutiken[/button]

 

[separator headline=”h3″ title=”Vill du ta över städningen i huset?”]

Vi gör en översyn av städningen i fastigheten, innan vi går vidare med externa städbolag skulle vi vilja höra om det är någon medlem som skulle kunna tänka sig att ta över städningen, mot en marknadsmässig ersättning? Hör i så fall av dig till Christer Young på: 073-6004993, eller mejla på: christer.young@brinckan.se.

 

[separator headline=”h3″ title=”Ny tilläggsförsäkring för din Bostdasrätt genom Brf Brinckan1”]

Som Bostadrättsägare i Brinckan har du en kostnadsfri tilläggsförsäkring för din bostadsrätt genom Trygg Hansa. Försäkringsbrev och villkor hittar du på sidan Dokument för nedladdning eller via länken nedan.

[button link=”https://brinckan.se/wp-content/uploads/2015/02/Tilläggsförsäkring.pdf” size=”medium” target=”_blank” icon=”download-alt” color=”alternative-1″ lightbox=”false”]Tilläggsförsäkring för medlemmar[/button]