Prenumerera med RSS för automatiska uppdateringar

Fastigheten.

Tvättstuga

Tvättstugorna finns i anslutning till varje port på plan -1 (i port 1 på plan 1). Du når dit via trapp eller hiss. På bokningstavlan utanför varje tvättstuga kan du boka tvättider med hjälp av ett bokningslås märkt med ditt lägenhetsnummer. Städa tvättstugan efter dig när du tvättat färdigt, så är det snyggt och trevligt nästa gång.

 

Cykelförråd

Föreningen har tre stycken cykelförråd med ingång från gården. Här ställer du cyklar och barnvagnar.

 

Grovsoprum och sophantering

I föreningen finns ett grovsoprum för just grövre sopor och elsopor. Här lägger du det som inte är hushållssopor, pappersåtervinning eller övrig återvinning.

Läs mer om sophantering

 

Grovtvättstuga

Mittemot port 7 hittar du grovtvättstugan. Här kan du tvätta och piska dina mattor. Du bokar tider med hjälp av lämplig kork märkt med lägenhetsnummer. Bokningslistan finns på tavlan utanför, mittemot dörren i korridoren.

 

Rum för pappersåtervinning

Bredvid port 1 och till vänster om grovsoprummet hittar du ett rum för bara pappersåtervinning. Här slänger du allt ditt papper dvs både tidningar och kartonger. Tänk på att vika ihop kartonger så att de tar minimalt med utrymme i containern. På så sätt minskar vi våra kostnader för sophantering.

Läs mer om sophantering

 

Gästrum och bastu

I Brinckan finns ett stort och trevligt gästrum, med anslutande bastu, som kan användas av alla medlemmar i föreningen.Rummet kan utnyttjas som gästrum för dina långväga släktingar eller så använder du bara bastudelen för några timmars skönt bastubad.

I gästrummet finns fyra sängar (två våningssängar), toalett, en liten kökshörna fullt utrustad med porslin, kokplatta och kylskåp. Rummet intill har matbord och stolar och en liten myshörna med korgmöbler. Bastun ligger det anslutande rummet längst in tillsammans med ett stort duschrum.

Priser och bokningsregler

 

Trädgården

Trädgården är vi stolta över och tillsammans ser vi till att den är fin och ren. Trädgårdsarbetet sköts av Rubb & Stubb Trädgårdsskötsel, men du som medlem är välkommen att engagera dig. På sommaren behövs det alltid hjälp med vattning, ta bort ogräs eller göra andra småsysslor. Trädgårdsmöblerna är till för alla medlemmar att använda. Kontakta någon i styrelsen om du vill veta mer eller har idéer om trädgården.

 

Bredbandsanslutning och IP-telefoni

Fastigheten erbjuder två olika bredbandsmöjligheter. Vi har ett gruppavtal med ComHem, vilket innebär att i månadsavgiften för varje lägenhet ingår det bredband och abonnemangsavgift på ip-telefoni via ComHem. Samtalsavgifter tillkommer. Gå in på ComHem´s hemsida eller ring kundservice 020–55 00 00, om du vill veta mer eller ansluta dig.

Fastigheten är även ansluten till internet via ett fast nät. I varje lägenhet finns ett uttag i hallen (ev. på annat ställe i vissa lägenheter). Här har vi Bredbandsbolaget som leverantör. Kontakta Bredbandsbolaget om du vill abonnera på den tjänsten. För att få veta mera besök Bredbandsbolagets hemsida eller ring kundtjänst på 0770-777 000.

Com HemBredbandsbolaget

 

Kabel-TV

Fastigheten är ansluten till kabel-TV via Com Hem. Om du vill beställa digital TV gå in på deras hemsida eller ring kundservice 020–55 00 00.

Com Hem

 

Spiskåpor och ventilation

Vår fastighet är utrustad med central ventilation. Det innebär att utsuget ovanför spisen i varje kök sker med centrala fläktar. För att den ska fungera är det bara tillåtet att installera spiskåpor som är avsedda för centralt utsug.

Spiskåpor och köksfläktar med egen inbyggd fläkt får inte installeras. Då rubbas hela fastighetens ventilation och matos och andra lukter kommer att pressas in hos dina grannar.

Kolfilterfläktar med inbyggd fläkt får installeras så länge de inte ansluts till fastighetens centrala ventilationssystem. Nedan finner ni de leverantörer av spiskåpor som uppfyller de krav som vår ventilationsanläggning ställer:

Fläkt Woods

  • CPD, med monterad volymdel, CPDZ-02 alt. CPDZ-06
  • För mer information och närmaste återförsäljare mm. gå in på: www.flaktwoods.se

Franke

  • F 252-10 (28 l/s)
  • För mer information och närmaste återförsäljare mm. gå in på: www.franke.se

För information om vilka spiskåpor du får installera i din lägenhet kontakta vår fastighetsskötare Borg & Merio.

Fläkt WoodsFranke

 

Planlösningar för lägenheten

Här hittar du planlösningar för alla lägenheter i Brf Brinckan. Om du vill veta mer kontakta gärna någon av oss i föreningens styrelse.

Se våra planlösningar

Back to Top