2018-02-07 in Brinckan

Brinckanbladet februari 2018

Det nya låssystemet

Vi kommer att byta ut våra lås till ett låssystem med porttelefon. Söderlås är vår leverantör och inför bytet behöver du lämna namn och telefonnummer för att det ska fungera. Du har tidigare, under hösten 2017, fått en första information om låsbytet  Om du inte har fått det så kontakta Elisabeth Resare i port 3. Det kommer mer information om låsbytet och vad du behöver göra så fort vi vet mer.

Rökfritt på innergården

På årsmötet i juni beslutade stämman att införa rökförbud på vår innergård och att ta ner alla askkoppar utanför portarna, även på baksidan. Motiveringen är att alla ska trivas och kunna vistas i trädgården. Du hittar alla våra trivselregler här.

Vår ekonomi

Vi har en god ekonomi. Det är mycket tack vare det låga ränteläget som gör att våra räntekostnader är lägre. Däremot har vi ett hus som nu är 27 år gammalt. Det betyder att det finns saker som håller på att ta slut och behöver ersättas. Ventilations- och värmesystem, tvättstugor, hissanläggningar samt en genomgående reparation av garaget som vi är med och äger. Det innebär att vi nu ser igenom och prioriterar alla investeringar.

Om trädgården

Vi berättade tidigare om planerna på att bygga om trädgården och att ta fram två förslag för alla medlemmar att välja mellan. Just nu jobbar vi med att se över alla kommande investeringar för huset och vad de innebär för vår ekonomi. Vi lägger därför de stora planerna på is tills vidare och  återkommer  med mer information framåt.