2015-07-09 in Brinckan

Brinckanbladet 2015-07-06

[separator headline=”h3″ title=”När du vill hyra Gästlägenheten i sommar”]

Kolla att Gästlägenheten är tillgänglig de dagar du vill hyra den under sommaren. Fråga nyckelutlämnarna när du bokar lägenheten. Under sommaren är många bortresta och det går inte alltid att få kontakt med en nyckelutlämnare med kort varsel.

[button link=”https://brinckan.se/?page_id=3049″ size=”medium” target=”_blank” icon=”arrow-right” color=”alternative-1″ lightbox=”false”]Gästrum och bastu[/button]

 

[separator headline=”h3″ title=”Grannsamverkan under sommaren”]

Många är bortresta under juli. Vi ber er som är grannar att samverka för att hjälpa varandra genom att hålla uppsikt; titta till lägenheter, ta undan post och reklam som blir liggande och vara vaksam för onormala händelser i huset.

[button link=”http://samverkanmotbrott.se” size=”medium” target=”_blank” icon=”globe” color=”alternative-1″ lightbox=”false”]Samverkan mot brott[/button]

 

[separator headline=”h3″ title=”Storstädning i slutet av juli”]

Vi har beställt en storstädning av fastigheten som kommer att göras i slutet av juli eller början av augusti.

 

[separator headline=”h3″ title=”Återkoppling efter stämman”]

Vi kommer att dela ut Protokollet från stämman efter sommaren samt lägga ut det på föreningens hemsida. Det fanns ett antal frågeställningar som inte hörde hemma på dagordningen och vi återkopplar med svar på dem i ett nytt Brinckanblad (läget i garagesamfälligheten, kostnad för den ekonomiska förvaltningen hos HSB samt mer information om styrelsens arbetsuppgifter och uppdrag).