2015-01-05 in Brinckan

Brinckanbladet 2015-01-05

[separator headline=”h3″ title=”Bredband, kabel-TV och telefoni”]

Styrelsen har gjort en ny upphandling av bredband, telefoni och TV. Com Hem var det bästa alternativet. Förutom telefoni och analog TV får vi Bredband med den nya hastigheten 50 mbit inkluderat i månadsavgiften från och med den 1 april. Från det datumet är det också möjligt, för den som vill, att uppgradera sin egen bredbandshastighet till ett lägre pris. Du hittar alla priser på www.comhem.se.

[button link=”http://comhem.se” size=”medium” target=”_blank” icon=”download-alt” color=”alternative-1″ lightbox=”false”]Com Hem[/button]

 

[separator headline=”h3″ title=”Planerat nybygge i vår park”]

Vi har fått veta Stockholms stad planerar att bygga ett nytt hus i området mellan vår fastighet, Rosenlundsgatan och Bergsgruvans Park. Projektet är naturligtvis mycket negativt för oss eftersom det tar bort vår fina parkutsikt mot Bergsgruvan. Vi kommer att överklaga bygget och följa projektet och det samråd som Exploateringkontoret är skyldiga att ha med berörda grannar.

[button link=”https://brinckan.se/wp-content/uploads/2014/12/Exploateringskontoret.pdf” size=”medium” target=”_blank” icon=”download-alt” color=”alternative-1″ lightbox=”false”]Markanvisning för bostäder och cykelgarage[/button]

 

[separator headline=”h3″ title=”Spolning av avlopp”]

Spolning av avlopp och avloppsstammar är planerade i vecka 5, 26-30/1. Vi behöver då komma in i samtliga lägenheter. Om du redan nu vet att du inte kommer att kunna vara hemma då, hör av dig till Christer Young, på 073-6004993, så kan vi ordna det praktiska med nyckelhanteringen.

 

[separator headline=”h3″ title=”Kompetensinventering”]

I arbetet med den tekniska förvaltningen av vår fastighet stöter vi på arbetsuppgifter och frågor som vi skulle behöva fråga någon med fackkunskap om. Det skulle vara mycket smidigare om det fanns någon medlem som relevanta kompetens som vi kunde fråga direkt. Om du har fackkunskap som till exempel, elektriker, rörmokare, byggnadsingenjör, VVS, kunskap om våtrum, ventilation, mm. Hör av er till Christer Young på, christer.young@brinckan.se, eller 073-6004993.